Pewnie wielu z Was tak samo jak my jest po kopcowaniu warzyw: marchwi, pietruszki, buraków i selera.

Poniżej przedstawiamy Państwu kilka wskazówek:

1. Wybrać odpowiednie miejsce na kopiec.
2. Wykopać dół w zależności od ilości warzyw.
3. Wysypać dno piaskiem lub żwirem.
4. Ułożyć warzywa warstwami przysypać piaskiem.
5. Ostatnią warstwę warzyw przykrywamy słomą i ziemią ogrodową.

Chętnie poznamy Wasze opinie na temat kopcowania, a najbardziej jesteśmy ciekawi ilu z Was, też tak robi.
Wiosną czekamy na informację od Was jak warzywa przetrwały zimę.

Pozdrawiamy!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s